Radera ditt Kinfold-konto

Du kan när som helst radera ditt Kinfold-konto och dina personuppgifter permanent.

I appen

  1. Öppna Kinfold och logga in.
  2. Tryck på kontoikonen uppe till höger på startskärmen.
  3. Tryck på Radera konto.
  4. Ange ditt lösenord och bekräfta.

Utan appen

Mejla privacy@kinfold.org från den adress du registrerade dig med, med ämnesraden ”Delete my Kinfold account”. Vi bekräftar begäran och raderar kontot inom 30 dagar.

Hur lång tid det tar

När du raderar ditt konto i appen raderas dina uppgifter direkt. Det kan ta upp till 15 minuter innan du loggas ut på alla dina enheter.

Vad som raderas

  • Din profil: e-postadress, namn och lösenord.
  • Inköpslistor, uppgifter och budgetar som inte ingår i en grupp.
  • Delningslänkar som du har skapat och din åtkomst till andras listor och grupper.
  • Alla dina inloggningssessioner.

Vad som finns kvar

  • Grupper som du äger överlåts till en annan medlem så att de fortsätter att fungera. Om du är den enda medlemmen raderas gruppen.
  • Varor och listor som du har lagt till i en delad grupp eller i någon annans lista finns kvar för de andra medlemmarna, men utan ditt namn.
  • Kopior i krypterade databassäkerhetskopior skrivs över inom 30 dagar.

Läs mer i vår integritetspolicy.